24.990 Ft

Egy fiók már létezik az e-mail címét. Ez te vagy?

Jelentkezz be

Sikeres Érettségi 1 tanéves hozzáférés

 

1 teljes tanévre, az érettségi vizsgák végéig a tiéd lesz:

✔ Összesen több, mint 50 órányi visszajátszható videó
✔ Teljes hozzáférés a Sikeres Matek Érettségi felkészítő kurzusához, több, mint 125 db matematika videóhoz (értéke 55.000 Ft) 
✔ Teljes hozzáférés a Sikeres Töri Érettségi kurzusához, több, mint 143 db történelem videóhoz és a hozzájuk tartozó kidolgozott érettségi tételekhez, írott formában (értéke 55.000 Ft)
✔ Teljes hozzáférés a Sikeres Magyar Nyelv és Irodalom érettségi felkészítő kurzusához (értéke 35.000 Ft) 
✔ Teljes hozzáférés a Sikeres Érettségi Gyorsolvasás kurzusához (értéke 35.000 Ft) 
✔ Hozzáférés a VIP csoporthoz, ahol folyamatos tippeket és tanácsokat adunk az érettségi vizsgákra és kérdéseket lehet feltenni egymásnak
✔ Telefonos applikáción is elérhető

180.000 Ft helyett 
akciós ár: 24.990 Ft / egyszeri kifizetés


Fontos tudnivalók 

Az idei tanévben érettségizel? Válassz 1 tanéves hozzáférést! A Sikeres Érettségi fiókod a tanév végéig, tehát a szóbeli érettségi időpontjáig lesz érvényes. Nincs ismétlődő fizetés, 24.990 Ft egyszeri költség. Ezen felül semmiféle kiadásod nem lesz, teljes hozzáférést kapsz az összes tantárgy összes leckéjéhez.

Megrendelés lépései

1.) Töltsd ki az űrlapot

Az űrlap kitöltése max. 1-2 percet vesz igénybe, de kérlek figyelj oda, hogy a helyes adatokat add meg a vásárlás során.

2.) Kattints a Vásárlás Véglegesítése gombra

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

3.) KÉSZ IS :-)

A sikeres bankkártyás fizetés után AZONNAL beállíthatod a saját fiókod belépéséhez szükséges jelszót.

Kérdésed van?
Segítünk 

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt a [email protected] email címre hétfőtől péntekig 08:15 és 17:00 között. Örömmel segítünk!